Sunday, 3 March 2013

Apa itu Kington Plasma Hidup?Apa itu Plasma Hidup? Ia merupakan cecair dari lautan yang membolehkan sel beroperasi dan berinteraksi secara normal,justeru menggalakkan sel, tisu, organ dan sistem badan berfungsi secara normal.

Dari mana Plasma Hidup didapati? Dari pusaran lautan. Selama berjuta-juta tahun air hujan mengalirkan zat nurtien dari tanah ke dalam laut. Laut menjadi sumber zat nutrien yang kaya. Pusaran laut menggalakkan pertumbuhan fitoplankton. Fitoplankton bertindak menukar cahaya dan nutrien kepada tenaga,menyokong pembiakan zooplankton. Zooplankton pula menghadam fitoplankton dan nutrien serta menghasilkan 83 jenis elemen bio-ketersediaan/mineral. 

Manusia memerlukan 70 jenis mineral untuk mengekalkan komposisi cecair badan yang seimbang. Plasma Hidup Kington mengandungi 78 jenis mineral berhablur. Ok dapat tak?Tak faham?Takpe...cuba baca lagi sekali....atau tengok gambar di bawah...kalau berminat call/sms/whatsapp noora 013-2191 301TESTIMONI

Kington sangat mujarab untuk mereka yang menghadapi masalah kulit yang kronik seperti psoriasis, eczema, kulit bersisik, melepuh luka, tapak tangan sentiasa berpeluh dan basah sepanjang masa serta masalah jerawat acne vulgaris. 

Pengambilan Kington bagi ibu-ibu mengandung yang mengalami masalah bayi down sindrome atau kecacatan bayi pra-matang adalah amat dianjurkan kerana komposisi Kington berupaya memulihkan sel yang rosak agar dapat  berfungsi secara normal. 

KITA HENDAKLAH BERUSAHA DAN MERANCANG. SELEBIHNYA BERSERAH KEPADA TUHAN. ALLAH SWT TEMPAT KITA MENGADU. YAKINLAH BAHAWA ALLAH SANGAT DEKAT DENGAN KITA AT ALL TIMES.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute