Wednesday, 15 January 2014

SkincerityAssalamualaikum semua, kali ni kita mengubah topik dan bercerita tentang satu  produk rawatan kulit yang sedang meletup letup dipasaran. Produk ni bukan sahaja dapat menghilangkan kesan parut jerawat, luka atau kecacatan diwajah tetapi juga dimana-mana anggota badan yang mempunyai kesan parut pembedahan yang agak sukar dihilangkan.....bestkan produk ni... 


Bagi wanita dan juga para ibu yang mempunyai parut pembedahan semasa melahirkan anak disarankan mencuba produk ini untuk menghilangkan kesan parut tersebut.Begitu juga kesan rekahan dibahagian perut semasa menggandung dulu. InsyaAllah kalau rajin mengamalkannya kita dapat meremajakan semula struktur kulit ditempat-tempat yang bermasalah. 


Sekiranya ingin mencuba produk ini boleh call atau whatsapp NOORA 013-2191 301


Jom kita layan gambar-gambar dibawah.....produk ni nama dia SKINCERITY...diperbuat di US dan selamat untuk digunakan.Saya juga telah mencuba produk ni dan dapat melihat kesan yang amat memberansangkan selepas tiga minggu.Blackheads, pigmentation,parut2 biarpun yang sudah agak lama menjadi semakin menipis dan tona warna kulit menjadi sekata. Pori-pori semakin halus dan kulit kelihatan gebu ......


Skincerity pada asalnya dicipta untk merawat pemulihan kanser kulit. Pada tahun 2004, ia hanya boleh didapatkan atau diguna atas arahan doktor dan pakar sahaja.Namun, kehebatannya dalam membantu merawat semua masalah berkaitan kulit telah dikomersialkan dan sekarang anda smua berpeluang merasai calitan skincerity pada kulit anda.-Mengatasi set skincare anda

-Memperbaiki mutu set skincare anda jika digunakan bersama.

-Menjadi pembalut luka bernafas yg paling efektif dan selamat untk pesakit Eczema atau kencing manis.

- Melegakan bengkak untk pesakit Tiroid - bengkak pada bahagian lain kulit
- Melembutkan kulit seterusnya membawa kepada proses penegangan.
- Ia menghasilkan kuli sehalus bayi apabila digunakan secara berterusan!!!!
- Luka-luka kecil dapat sembuh dgn sangat cepat tanpa meninggalkan parut lama.
- sekiranya melecur, roll kan skincerity, tiada gelembung air yg akan terhasil, kulit kering dengan cepat.


Skincerity sebenarnya mempunyai beberapa bahan aktif utama. Ia terbahagi kepada dua bahagian:1.BAHAGIAN YANG MEMBALUTI (MASKER)•Skin-coating polymers

• Acetone
2. BAHAGIAN YANG MENYERAP

• Vitamin E organic
• Vitis Vinifera (grape seed oil)
• Natural Moisturizer


1.BAHAGIAN YANG MEMBALUTI (MASKER)Skin-coating polymers.

Ia menghasilkan lapisan yang maha nipis, bersikap flexible dan lapisan pembalut yang boleh bernafas.Pembalut tersebut berfungsi untuk berjam-jam lamanya dan ia seolah-olah kulit kedua kita.Mengandungi Acetone bahan yang sangat penting dan mempunyai banyak kegunaan;*mengeringkan masker dalam 2-3 saat, tersejat ke udara, dan menghasilkan lapisan kering yang sangat nipis.* mengeringkan dengan pantas kemudian membentuk lapisan nipis yang seolah-olah kulit kedua dan mempunyai lubang-lubang pori yang sangat halus untuk bernafas.* mencuci bersih kulit dalam masa yang sama menjauhkan bacteria dari menghinggapi botol skincerity

2. BAHAGIAN YANG MENYERAPMengandungi Vitamin E organic yang merupakan nutrisi yang dapat ‘menaikkan’ produk penjagaan kulit kegemaran anda.Vitamin ini jugalah yang sangat membantu pengguna-pengguna skincerity dalam penjagaan kulit mereka walau langsung tidak menggunakan produk lain.Mengandungi Vitis Vinifera (grape seed oil) bahan yang sangat kuat untuk melegakan tisu-tisu yang rosak dan meningkatkan kelembapan kulit. Vitis vinifera ini pula mengandungi proanthocyanidins,yang mana sangat berguna untuk menghapuskan kesan kekeringan akibat mata hari dan mengurangkan kerosakan radikal bebas

Lembapan semulajadiApa yang mengangkat prestij skincerity ialah teknologi yang digunakan di mana bendalir badan kita sendiri digunakan semula menjadi agen aktif yang menghalus dan melembutkan kulit yang kering dan kulit yang matang(aging skin).TUJUAN KLINIKALJerawat

Parut (Lama ATAU Baru)

ruam

Ekzema

Rosacea
KP (lobak kulit beralun di lengan, celah peha,, punggung)
gatal-gatal
gigitan semut
gigitan nyamuk
Racun ivy dan oak (racun getah pokok)
melecur kulit(bukan untuk luka terbuka )
TUJUAN KOSMETIK

wajah

leher dan dada

tangan

siku

kaki

untuk kulit Kasar, kulit kering
kulit rosak akibat pancaran matahari
saiz liang pori yang besar
kulit kusam, kulit kering
stretch mark (tona, tekstur, warna kulit)
garis-garis halus
kulit berkedut
tona kulit tidak sekata dan keanjalan
kulit menggerutu
kemerahan muka
untuk digunakan selepas (IPL) rawatan laser.
untuk menguatkan atau menyempurnakan produk kosmetik lain yang digunakan bersama skincerity..
(dan lain-lain)


BAGAIMANA UNTUK  MENCUCI SKINCERITY DARI WAJAH?

Diwaktu pagi anda akan mendapati skincerity telahpun mengelupas dan melapisi lapisan atas kulit.Bila kulit sudah berhidrasi,skincerity akan mengelupas dipermukaan kulit dan kelihatan seperti 'peel off mask' yang kering.

Apa yang anda perlu buat hanya mengurut secara perlahan permukaan kulit dengan air suam atau lotion.Anda juga boleh menggunakan tuala kecil untuk mencuci sisa-sisa yang tinggal pada kulit.

Sebenarnya, semasa mencuci sisa skincerity itu lah, kita membantu kulit untuk menunjukkan lapisan yang baru sel kulit yang lebih muda dan sihat.


BAGAIMANA JIKA SKINCERITY MELEKAT PADA KULIT  DIWAKTU PAGI?

Skincerity sesuatu yang memang 'bijak'. Ia akan melekat pada kulit yang kering atau rosak dengan teruknya, sehingga kulit telah mendapat kelembapan yang cukup dan tersimpan dalam keadaan sihat.

Lekatan skincerity pada kulit adalah salah satu proses hidrasi kulit. Sehingga lembapan semulajadi terkumpul, anda boleh 'apply' sedikit pelembab waktu malam biarkan kering,kemudian gunakan skincerity. Ini akan membantu anda untuk menarik keluar skincerity diwaktu pagi. Gunakan berterusan,dalam beberapa waktu, masalah kering yang dahsyat akan hilang .


BAGAIMANA SKINCERITY DIKATAKAN BERTINDAK SEAKAN-AKAN KULIT KITA?

Skincerity mengandungi formula dipatenkan yang apabila digunakan, ia menyerupai lapisan kulit yang akan mengekalkan kelembapan kulit dari dalam,mengeluarkan semua anasir tidak baik pada kulit dan biarkan kulit bernafas.

Skincerity mewujudkan persekitaran supaya kulit dapat bernafas walau dlm keadaan tertutup, dan ia mampu mengekalkan kelembapan semulajadi sendiri dan menerima antioksidan untuk berjam-jam lamanya semasa kita tidur. Ia berfungsi seperti kulit kedua.


SKINCERITY MENGANDUNGI ACETONE SEBAGAI RAMUAN .ADAKAH IA BOLEH MENGERINGKAN KULIT SAYA?

Tidak sama sekali.Acetone yang merupakan gred farmasi (2-Propanone) adalah non-toxic dan tak akan sekali-kali mengeringkan kulit. Acetone yang dimiliki Skincerity digunakan untuk memperbaiki kulit, menukarkan liquid di dalam botol kepada masker muka yang jernih, menjauhkan bakteria,dan membentuk kulit yang sihat dan bernafas melalui liang mikro pada lapisan masker.Apabila cecair skincerity telah bertukar menjadi filem halangan bernafas atau masker (kurang daripada 5 saat),ACetone  akan menyejat keluar dari kulit.
 Hasilnya, kulit lebih sihat, lembapan yang cukup,serta lebih muda dari biasa.


WANGIAN APAKAH YANG DIGUNAKAN DALAM SKINCERITY?

Wangian kami adalah RIFM(Institut Penyelidikan Fragrance
Bahan-bahan) yang diluluskan, yang bermaksud wangian adalah tidak merengsakan kulit.


KENAPA VITAMIN E?

Vitamin E adalah ramuan penting dalam Skincerity. Ujian klinikal telah membuktikan bahawa Vitamin E mempunyai kesan anti-aging/anti-wrinkle kuat pada kulit. Ciri-ciri antioksidannya membantu meningkatkan penghasilan sel baru menggantikan sel yang kering dan rosak.
.Yang paling penting vitamin E yang digunakan adalah jenis yang terbaik dunia iaitu natural vitamin E.


KENAPA MENGGUNAKAN GRAPE SEED?

-Vitis vinifera (minyakbiji anggur) adalah antioksidan yang kuat yang pembaikan kerosakan tisu dan mengelakkan tekanan pada tisu..

-memiliki sifat-sifat regeneratif dan penyusunan semula yang membolehkan kawalan yang lebih baik untuk lembapan kulit.

Vitis vinifera mengandungi proanthocyanidins, yang sangat membantu dalam mengurangkan kerosakan kepada kulit akibat pancaran matahari mengurangkan kerosakan radikal bebas, dan berguna dalam penyembuhan luka.


Adakah Skincerity selamat untuk semua kaum dan jenis kulit?

Semua jenis kulit dan bangsa telah berjaya dengan Skincerity.

Diluluskan Skincerity FDA?

FDA mempunyai garis panduan untuk seorang ahli physycian untuk menghasilkan produk penjagaan kosmetic dan keselamatan. mereka telah memenuhi garis panduan yang disediakan.


DI MANA KAH TEMPAT YANG SESUAI UNTUK MENYIMPAN SKINCERITY?

Untuk hasil yang terbaik, simpan dalam kedudukan tegak pada suhu bilik.


BERAPA LAMA SATU BOTOL DAPAT BERTAHAN?

Botol oz 1 adalah saiz standard. Kebanyakan pengguna melaporkan bahawa 1 oz bertahan lebih sebulan sekiranya digunakan setiap malam dibahagian muka sahaja. (boleh menggunakannya selang sehari selepas dua minggu).


Tahniah akhirnya anda berjaya membaca artikel ini sehingga kehujungnya....hebatkan produk ni...sekiranya ingin merasai keajaiban Skincerity boleh hubungi  NOORA 013-2191301 untuk tempahan. Dapatkan Harga Promosi!!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute