Thursday, 24 November 2016

KINGTON ISOTONIK DAN AUTISMA.Berita baik untuk para ibubapa yang mempunyai anak-anak atau bayi yang mengidap penyakit Autisme, ADHD, Dyslexia, Down Syndrome, bayi pramatang,, kecacatan bayi dalam kandungan dan sealiran dengannya.

Menurut Dr Roy Dittmann, penulis buku Brighton, beliau percaya yang kanak-kanak mengalami autisme kerana kekurangan mineral dalam badan.


Setiap kanak-kanak dilahirkan berbeza. Kekurangan mineral boleh menjejaskan kesihatan. Mineral adalah perlu bagi pengangkutan oksigen, metabolisme tenaga, pertumbuhan dan perlindungan sel dan saraf.

KINGTON menghadam, menyerap serta menggunakan ­nutrien daripada makanan. Ia juga berupaya mengembalikan kembali mineral kepada badan dan ­menambah baik persekitaran epigenetik.
Kepekatan mineral yang tinggi dalam KINGTON meng­galakkan penghantaran 83 jenis mineral dalam sistem saraf pusat untuk mengekalkan minda sihat dan aktif.

Menurut Dr Roy, KINGTON mengandungi enzim hidup, faktor sampingan serta sinergi yang diperlukan untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran.

Mineral seperti kumprum, kalsium,magnesium, besi dan kalium boleh membantu mengurangkan kemurungan."
Kajian Sains membuktikan bahawa KINGTON mampu memulihkan sel-sel badan yang rosak dan membina semula sel-sel yang lebih sihat agar semua organ tubuh dapat berfungi secara normal.Perubahan ketara dapat dilihat setelah bayi dan kanak-kanak tersebut diberi KINGTON untuk suatu jangka masa.

Ada banyak kes dimana wanita hamil yang mendapat tahu bahawa bayi yang dikandung mengalami gejala down syndrome, telah mengambil KINGTON dan apabila melahirkan anak didapati bayi beliau normal Alhamdulillah.

KINGTON juga berjaya memulihkan pesakit denggi, denggi berdarah, chikungunya, H1N1 dan deman viral yang lain.Banyak pesakit denggi pulih sepenuhnya selepas dua hari pengambilan KINGTON.

Hubungi Noora 013-2191301 untuk maklumat produk.

Apakah pencapaian-pencapaian terbesar Plasma Hidup Kington di Eropah?


Salah satu penggunaan Plasma Hidup Kington ialah untuk merawat wanita hamil yang mempunyal risiko tinggi (lebih daripada 70%) memperoleh anak cacat anggota badan yang serius dan berkemungkinan mati dalam tahun pertama.

Wanita yang menpunyai sejarah kehamilan berisiko tinggi yang mengakibatkan kematian janin, kematian pada zaman kanak-kanak, atau kelahiran cacat anggota badan, telah diberi suntikan subkutaneus Plasma Hidup Kington setiap hari.

Keluarga-keluarga ini telah diawasi dalam tempoh 5 hingga 10 tahun. Dalam semua kes-kes yang dilaporkan, kehamilan-kehamilan dengan Plasma Hidup Kington mencapai 90% pertumbuhan janin yang normal dan sihat. 10% bayi-bayi lain yang lahir dengan kecacatan minor pulih sepenuhnya selepas 2 bulan mengambil Plasma Hidup Kington.


Apakah klinikal yang signifikan bagi Plasma Hidup Kington?

Pada 100 tahun yang lalu, Plasma Hidup Kington telah digunakan atas kejayaan luar biasanya bagi memulihkan keseimbangan fisiologi, menyokong kesihatan gastrousus , menggalakkan pertumbuhan sihat probiotik usus, menggalakkan pertumbuhan optimum, mengekalkan prestasi optimum dan meningkatkan stamina fisiologikal.

Ini termasuk bahagian-bahagian bagi:

a. Rawatan pranatal: menyokong pembesaran janin secara optimum

b. Pediatrik: pengambilan makanan nutrisi, pertumbuhan dan pembesaran optimum dan penghidratan selular.

c. Giriekologi: menyokong fungsi kelenjar optimum, kesihatan faraj, dan menyokong kitaran haid normal.

d. Dermatologi: mengembalikan keseimbangan mineral yang panting untuk pembentukan kolagen matriks secara optimum

e. Kesihatan pernafasan: membantu menormalkan fungsi pernafasan selepas tekanan berpanjangan

f. Penggunaan pada gigi: membantu mengukuhkan gusi dan menggalakkan pH oral secara optimum dan percambahan bakteria oral yang sihat

g. Kesihatan Castro-intestinal: menormalkan pH usus dan fisiologikal; menyokong percambahan sihat probiotik dalam usus itu

h. Penghasilan hormon: menyokong penghasilan hormon secara optimum atas kehadiran mineral bioketersediaan dan asid-asid amino

i. Neurologi: menyokong fungsi otak dan neuronal secara optimum
TESTIMONI KINGTONCara Pengambilan Kington


LAIN-LAIN KEBAIKAN KINGTON0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute