Thursday, 22 December 2016

Tips Memperbetulkan Tulang Belakang Yang Bongkok.


Assalamualaikum. Sesiapa yang ada masalah tulang belakang bongkok macam dalam gambar ni, boleh lah buat senaman di bawah ni setiap hari.  InsyaAllah boleh tegap balik.Wednesday, 12 October 2016

Tips Memaksimakan Pendapatan Melalui Perniagaan Online- Jom Datang Beramai-ramai!!Assalaamualaikum. Anda ingin menjana pendapatan sebanyak RM10-20K sebulan ? Datanglah beramai-ramai ke Property Gallery Seksyen 15 Shah Alam pada Sabtu ni pukul 3.30 petang. Motivator kita En. Shamsurizam Norsham akan berkongsi tips-tips dan teknik menarik untuk memaksimakan pendapatan melalui perniagaan secara online.

Hubungi Puan Liza 019-231 0416 untuk maklumat lanjut dan pendaftaran.

Wednesday, 14 September 2016

Berries antara 10 buah yang paling menyihatkan dan sumber anti-oksida tertinggi di dunia.


Ternyata buah berries adalah antara buah-buahan yang mempunyai sumber anti-oksida paling tinggi dan mampu melawan radical bebas yang merosakkan dna manusia. Berries bukan sahaja dapat merawat sel-sel badan yang rosak malah membina sel-sel baru yang lebih sihat dan menyembuhkan pelbagai penyakit kronik.

Mari kita ikuti video klip berikut....


Kini kita tidak perlu lagi bersusah payah pergi ke hyper market untuk mendapatkan bekalan buah berries yang bukan sahaja dijual dengan harga yang agak mahal malah terdedah kepada risiko racun perosak serangga. 

Rich Berries  adalah  produk makanan tambahan yang berasaskan ANTOSIANIN  dari 9 jenis buah beri iaitu Wild Berry, Cranberry,Rapsberry,Strawberry, Blue Berry, Elderberry, Acai Berry, Maqui Berry, Wolf Berry(goji), Delima, Apple Stem Cell. 

Rich Berries adalah hasil dari perahan pertama berries dan 100 %  HIGH PREMIUM QUALITY BERRIES.

Ianya dikeluarkan dalam bentuk serbuk dalam sachet yang mudah dibawa ke mana-mana. 

Pengambilan juga mudah dimakan tanpa perlukan air.

1 SACHET RICH BERRIES = 1 KILO BUAH BERRIES SEGAR


Bertindaklah demi  keluarga tersayang. Kos perubatan bagi penyakit kronik kini terlalu mahal.

Ada yang terpaksa menjual rumah, kereta dan sebagainya  untuk menampung kos rawatan yang terlalu tinggi.

Semua ini boleh dielakkan sekiranya kita mengambil langkah bijak dengan mengamalkan pengambilan Rich Berries, yang mampu mengurai lebih dari satu  radical bebas pada masa yang sama.

Dapatkan harga promosi beli 3 kotak  dapat 1 kotak percuma dengan harga yang sangat istimewa. Hubungi Noora 013-2191301.


Saturday, 10 September 2016

Pelbagai Koleksi Testimoni Rich Berries.Mari kita ikuti pelbagai perkongsian dari pengguna-pengguna RICH BERRIES yang telah berjaya pulih dari penderitaan masing-masing setelah dibelenggu penyakit kronik bertahun-tahun lamanya dan gagal mencari penyelesaian sehingga mereka mengenali RICH BERRIES.....
Hubungi saya 013-2191 301 untuk harga promosi beli 3 dapat 1 free!!


Pesakit JantungPesakit Darah Rendah, Sakit LututMasalah Penglihatan


Seorang lagi pesakit jantung pulih
Pesakit BuasirPesakit Kanser, Darah Tinggi, Rambut GugurMasalah Sembelit Kronik


Masalah SenggugutPesakit Batu KarangMasalah Kulit WajahPesakit Kulit Ekzema KronikSeorang lagi Masalah Kulit


Ini Ekzema jugayang ni masalah sakit belakangmasalah mata silau dan wajah kusamPenemuan Terkini : RICH BERRIES

Assalaamualaikum dan Salam Sejahtera....

Cantikkan imej di bawah ni. Inilah dia penemuan terbaru kita RICH BERRIES keluaran syarikat tempatan Reveal Global Sdn Bhd. Rich Berries ni ada fungsi Anti-Kanser!!
Apa dia Rich Berries ni? Apa yang menyebabkan ianya patut dimiliki berbanding makanan kesihatan lain yang ada di pasaran? Jom kita kaji dulu antara 'super fruits' dan 'super foods' yang terkandung didalam Rich Berries sehingga Rich Berries berupaya melawan kanser, ketumbuhan dan pelbagai penyakit kronik.

Sesiapa yang berminat untuk membeli RICH BERRIES bolehlah hubungi saya Noora no hp 013-2191 301(whatsapp/call/sms).


RICH BERRIES
Adalah supplemen berasaskan Antosianin gabungan sembilan (9) jenis berri dengan kadar Anti Oksida yang sangat tinggi dan berupaya melawan kanser, ketumbuhan dan pelbagai penyakit kronik. Ia juga mengandungi delima dan apple stem cell untuk otak, mata dan pembentukan sel baru yang sihat. Astaxanthin yang berasaskan hidupan marin pula mempunyai khasiat 1000x ganda Vitamin C dan E serta membantu mencantikkan kulit, anti-penuaan, peningkatan antibodi dan kesihatan optima.
RICH BERRIES
Merupakan produk asas pelengkap pemakanan ‘Super Food dan Super Fruits’ yang membantu memberikan kesihatan optimum yang diperlukan oleh tubuh. Ia diformulasikan dengan ekstrak gabungan buah Berri yang diperoleh dari seluruh dunia iaitu Wild Bilberry, Cranberry, Raspberry, Elderberry, Acai Berry, Maqui Berry, Strawberry, Blueberry, Wolfberry di mana setiap buah Berri ini mengandungi anthocyanin yang dapat membekalkan anti-oksida pada tubuh.
Manakala terdapat 3 bahan asas lain iaitu Pomegranate (Delima), Apple Stem Cell dan Astaxanthin yang diperolehi daripada hidupan marin seperti udang dan ikan Salmon. Sumber semulajadi ini sangat kaya dengan vitamin dan kandungan anti-oksida yang sangat tinggi yang mana diperlukan oleh sel dan tisu di dalam tubuh manusia.
RICH BERRIES
Adalah sesuai bagi segenap peringkat umur bagi MENGEKAL, MEMPERBAHARUI dan MERAWAT SEL-SEL yang telah ROSAK dan juga berfungsi sebagai anti-oksida, anti-penuaan dan anti-kanser kepada tubuh manusia.
Kandungan Semulajadi RICH BERRIES
Annthocyanin

  • Anthocyanin adalah pigmen alami yang terdapat pada tanaman yang memberikan warna biru dan merah, misalnya pada buah berry.
  • Ia berfungsi sebagai antioksidan semulajadi yang mana terdapat lebih daripada 300 struktur anthocyanin yang semakin banyak menunjukkan bahawa berry yang kaya dengan anthocyanin memiliki banyak potensi manfaat kesihatan dan kesan-kesan perlindungan. Hari ini, kajian dalam pigmen anthocyanin telah diperhebatkan kerana manfaat kesihatannya sebagai antioksidan permakanan.
Sesiapa yang berminat untuk membeli RICH BERRIES bolehlah hubungi saya Noora no hp 013-2191 301(whatsapp/call/sms).

Dapatkan tawaran harga promosi : Beli 3 kotak dapat 1 percuma. Hubungi  saya untuk maklumat harga promosi.

Sila Lihat Testimoni.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute