Wednesday, 31 May 2017

Dapatkan Produk Mesra Wuduk, Suci Dan Tiada Bahan Beracun - Nazaara Golden Serum Dan Herbal Honey Soap.

Dapatkan wajah glowing, flawless dan putih bercahaya di pagi Aidil Fitri.....
suami atau si dia pasti terpikat !! 

Kali ni saya nak perkenalkan satu set skincare NAZAARA GOLDEN SERUM dan  HERBAL HONEY SOAP. Produk ni dijual dengan harga yang amat berpatutan dan mendapat sambutan hebat di kalangan pelajar -pelajar IPT serta pelajar sekolah. Pek Jimat ni memang mampu dimiliki oleh semua golongan pengguna.



Haa jimat kan !!

Kedua-dua produk ini suci dan bersih dari sebarang bahan-bahan beracun dan telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan. Bahan-bahan yang digunakan adalah bersifat natural dan tinggi antioksida seperti minyak argan,ekstrak apple stem cell,serbuk mutiara asli, aloe vera, madu kelulut dan habatus sauda dan vitamin c.

Kesan penyembuhan pada kulit wajah dan anggota badan dapat dilihat dalam masa beberapa hari sahaja. Selepas seminggu penggunaan, kulit kita akan menjadi putih bercahaya secara semula jadi kerana madu kelulut itu sendiri bersifat SPF
semula jadi atau penabir suria.

Sesiapa yang mempunyai masalah sunburn atau jerawat batu. Dah guna macam-macam produk tetapi tak berhasil boleh lah menggunakan set skin care ni. Warna kulit akan kembali cerah seperti asal.

Anda pasti sangat berpuas hati kerana kulit terasa sangat lembut dan halus seperti kulit bayi.Jerawat akan kecut selepas digunakan selama 3 hari dan parut akan hilang dengan cepat. 

Kedut bawah mata dan kesan lingkaran hitam bawah mata juga hilang selepas digunakan secara kerap.

Hubungi NOORA 013-2191301 untuk maklumat produk.


Mari kita lihat fungsi luar biasa produk ini...

NAZAARA GOLDEN SERUM 

#memutihkan dan melembabkan kulit secara semula jadi
#kulit menjadi glowing dan flawless secara semula jadi
#menghilangkan parut jerawat dan jeragat dengan cepat
#menegang dan mencerahkan kulit di bawah mata
#merawat kulit kusam dan tak bermaya
#mengecilkan pori-pori kulit wajah dan badan
#merawat dan mengecutkan jerawat
#menghilangkan bintik-bintik hitam
#menghilangkan kedut dan melambatkan proses penuaan
#merawat resdung dan gatal
#merawat bisol dan ketuat dengan cepat
#merawat ekzema dan fungi kulit wajah dan seluruh badan
#merawat rekahan pada tumit kaki
#menegangkan payudara dan punggung

Cara Guna : Kulit Normal 2 kali sehari, Kulit Bermasalah 3 kali sehari. Picit Golden Serum dan sapukan ke bahagian wajah atau kulit yang bermasalah. Urut secara bulatan supaya penyerapan sekata dan lebih berkesan. 


HERBAL HONEY SOAP (3 DALAM 1)

Herbal Honey Soap di buat dari bahan-bahan semula jadi iaitu madu kelulut, aloe vera dan habatus sauda'. Sabun ini membuatkan kulit terasa sungguh halus, gebu,  anjal dan semakin putih. 

Kandungan madu dan aloe vera melembut dan melembabkan kulit secara semulajadi. Best kan produk ni...kita pun tak risau kerana sabun ni tiada bahan beracun seperti mercury hidrokinon dan sebagainya...

#melicin melembut dan melembabkan kulit
#mencerah dan memutihkan kulit secara semulajadi
#memudarkan parut
#mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat serta jeragat
#mengurangkan minyak berlebihan
#mengurangkan kegatalan pada kulit wajah dan badan
#boleh dipakai di wajah dan seluruh anggota badan 
#sangat baik untuk merawat ekzema dan alahan kulit
#merawat dan menghilangkan parut campak







TESTIMONI PENGGUNA SET SKINCARE NAZAARA




















Monday, 29 May 2017

DAPATKAN MADU KELULUT SYAMILLE - 100 % ASLI FRESH DARI LADANG - PENAWAR SEGALA PENYAKIT.




Madu Kelulut Syamille adalah produk yang 100 % asli dan bermutu tinggi. Langsung tidak dicampur air, atau bahan-bahan terlarang atau merbahaya. Produk ini mendapat kelulusan sepenuhnya dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

Produk ini mendapat sambutan hangat dikalangan pengamal perubatan kerana ianya bersih dan suci.

Madu Kelulut adalah madu terbaik yang mampu merawat pelbagai masalah kesihatan dan penyakit kronik.Sungguh Luar Biasa!!

Kesan penyembuhan dapat dilihat dalam masa beberapa hari sahaja kerana madu berupaya memasuki saluran darah dengan pantas hanya beberapa minit dan dapat mengembalikan tenaga dengan cepat terutama di bulan ramadhan ini.

Hubungi NOORA 013-2191301 untuk tempahan madu ini kerana bekalan amat terhad.

Mereka yang sering merasa letih, mudah semput dan sering mengalami masalah pening disarankan mengambil produk ini.

Khasiat Madu Kelulut Syamille :
  • memberi tenaga berpanjangan
  • merawat masalah pernafasan
  • menyembuhkanbatuk, selsema dan juga asma
  • membantu membersihkan darah
  • sangat baik untuk merawat masalah pencernaan
  • membantu melambatkan penuaan dan AWET MUDA
  • menguatkan jantung
  • merawat insomnia
  • memberikan kesan tidur yang lebih lena
  • merawat darah tinggi dan kolestrol
  • merawat kencing manis
  • menyembuhkan gout
  • mengawal paras gula dalam darah
  • merawat osteoporosis
  • meningkatkan daya ingatan
  • mencerdaskan otak
  • mengatasi tekanan darah rendah
  • mengatasi sakit gigi
  • menyembuhkan reumatisme
  • membantu mengawal berat badan
  • meningkatkan pengeluaran susu badan
  • meningkatkan kesuburan badan
  • mengatasi rambut gugur
  • menjaga kesihatan mata
  • meningkatkan kekebalan tubuh
  • mengubati radang sendi (arthritis)
  • melancarkan kitaran haid
  • mengimbangi hormon badan


Cara makan: 
Minum 2 kali setiap hari, setengah jam sebelum sarapan dan sebelum tidur.

Berat 1 botol : 1kg (1 botol untuk kegunaan 2-3 bulan)






Friday, 12 May 2017

Anda Mengalami Masalah Sembelit Kronik? Dapatkan LAKTOZE Untuk Membersihkan Usus.




LAKTOZE adalah satu lagi produk Elken yang sangat popular dan digemari ramai kerana begitu berkesan untuk memulihkan masalah usus. 



Ia merupakan ninuman kesihatan yang unik dan dirumus khas untuk membersihkan kolon dengan sempurna.

LAKTOZE amat berkesan untuk merangsangkan pembuangan najis terlonggok (najis degil) bagi menyingkirkan bahan kumuhan, toksik badan dan benda buangan usus lain yang merbahaya justeru menghalang toksik daripada diserap semula dalam badan. Penyerapan semula bahan berbahaya boleh menyebabkan pelbagai penyakit lain.

Minuman tambahan ini mengandungi enzim, laktos terutamanya 

  • Lactobasilus, 
  • serabut diet, 
  • ekstrak daripada benih Coix Lachryma dan 
  • komponen penguat kesihatan yang lain.
Setiap paket mengandungi 1 billion bakteria Bifidus, sejenis probiotik yang menghasilkan asid laktik yang membantu merendahkan pH usus dan membantutkan pembiakan bakteria berbahaya.

Ia membantu meningkatkan populasi bakteria berfaedah di dalam usus dengan mengembalikan kesihatan usus ke tahap yang optimum.

Ia membantu membantu mengurangkan masalah sembelit dengan menggalakkan pembebasan gas melalui penapaian laktosa secara semulajadi bagi mengembangkan dinding-dinding usus dan menggalakkan penyingkiran sisa toksik secara efektif.


HUBUNGI NOORA 013-2191 301 UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

Mengapa anda perlu bersihkan Kolon / Usus kita?

• Toksin menyerang sistem badan kita setiap hari dalam bentuk pencemaran udara, air minuman, makanan, ubat-ubatan, dan juga bakteria dalam usus kita

• 80% daripada patogen masuk melalui usus dan menyebabkan penyakit.

• Kajian perubatan Jepun menunjukkan bahawa seseorang yang sihat pun mempunyai purata sisa coprostatic (najis degil) dalam jumlah purata yang membimbangkan sebanyak 6-10lbs (2.7 hingga 4.5 kg) yang melekat pada dinding usus. Ini akhirnya akan diserap ke dalam aliran darah, menyebabkan toxifikasi diri dan keracunan darah.

• Penyelidikan juga menunjukkan hampir semua pesakit kanser mempunyai sembelit sebagai salah satu tanda-tanda awal permulaan penyakit ini.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute