Friday, 12 May 2017

Anda Mengalami Masalah Sembelit Kronik? Dapatkan LAKTOZE Untuk Membersihkan Usus.
LAKTOZE adalah satu lagi produk Elken yang sangat popular dan digemari ramai kerana begitu berkesan untuk memulihkan masalah usus. Ia merupakan ninuman kesihatan yang unik dan dirumus khas untuk membersihkan kolon dengan sempurna.

LAKTOZE amat berkesan untuk merangsangkan pembuangan najis terlonggok (najis degil) bagi menyingkirkan bahan kumuhan, toksik badan dan benda buangan usus lain yang merbahaya justeru menghalang toksik daripada diserap semula dalam badan. Penyerapan semula bahan berbahaya boleh menyebabkan pelbagai penyakit lain.

Minuman tambahan ini mengandungi enzim, laktos terutamanya 

  • Lactobasilus, 
  • serabut diet, 
  • ekstrak daripada benih Coix Lachryma dan 
  • komponen penguat kesihatan yang lain.
Setiap paket mengandungi 1 billion bakteria Bifidus, sejenis probiotik yang menghasilkan asid laktik yang membantu merendahkan pH usus dan membantutkan pembiakan bakteria berbahaya.

Ia membantu meningkatkan populasi bakteria berfaedah di dalam usus dengan mengembalikan kesihatan usus ke tahap yang optimum.

Ia membantu membantu mengurangkan masalah sembelit dengan menggalakkan pembebasan gas melalui penapaian laktosa secara semulajadi bagi mengembangkan dinding-dinding usus dan menggalakkan penyingkiran sisa toksik secara efektif.


HUBUNGI NOORA 013-2191 301 UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

Mengapa anda perlu bersihkan Kolon / Usus kita?

• Toksin menyerang sistem badan kita setiap hari dalam bentuk pencemaran udara, air minuman, makanan, ubat-ubatan, dan juga bakteria dalam usus kita

• 80% daripada patogen masuk melalui usus dan menyebabkan penyakit.

• Kajian perubatan Jepun menunjukkan bahawa seseorang yang sihat pun mempunyai purata sisa coprostatic (najis degil) dalam jumlah purata yang membimbangkan sebanyak 6-10lbs (2.7 hingga 4.5 kg) yang melekat pada dinding usus. Ini akhirnya akan diserap ke dalam aliran darah, menyebabkan toxifikasi diri dan keracunan darah.

• Penyelidikan juga menunjukkan hampir semua pesakit kanser mempunyai sembelit sebagai salah satu tanda-tanda awal permulaan penyakit ini.0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute