Tuesday, 17 October 2017

LIVEXTRA YANG.


HUBUNGI NOORA 013-2191301 UNTUK MAKLUMAT LANJUT


PENYAKIT JANTUNG – Di manakah kedudukan anda?

Salah satu kebimbangan utama bagi peredaran darah yang lemah adalah penyakit jantung atau kardiovaskular (CVD).

Apa yang membimbangkan ialah ramai orang muda di bawah umur 40 tahun semakin berisiko mendapat serangan jantung disebabkan oleh amalan pemakanan yang tidak baik dan gaya hidup yang tidak sihat.daripada pesakit serangan jantung berusia antara 40-60 tahun Rakyat Malaysia mengalami serangan jantung pada usia yang lebih muda berbanding rakyat di Amerika Syarikat, Eropah, Australia, Kanada, Thailand dan China Individu semuda 20-an telah didiagnosis dengan penyakit jantung.

Pengaliran dan Peredaran Darah: Elemen ketiga untuk kesihatan jantung.

Pengaliran darah yang sihat membantu mengurangkan darah beku yang merbahaya dan penting untuk sistem kardiovaskular yang sihat. Sistem kardiovaskular yang sihat akan melancarkan pengaliran darah di dalam pembuluh darah.Penyelesaian Pengaliran Darah

LIVEXTRA YANG merupakan formulasi holistik oleh Pemenang Anugerah Nobel berdasarkan penemuan ke atas Nitrik Oksida (NO) dan rumusan terbaharu iaitu Ekstrak Tomato Akueus (TAE) dan nutrisi tersendiri untuk memperbaiki pengaliran darah. Rumusan bagi LIVEXTRA YANG telah memenangi anugerah dan dipatenkan untuk membantu mengekalkan peredaran darah yang sihat bagi menyokong kesihatan menyeluruh dan kesihatan kardio-serebrovaskular.

Nitrik Oksida (NO) telah menunjukkan:
  • Memastikan ruang arteri lebih luas;
  • Melambatkan pembentukan plak pada dinding arteri;
  • Membantu mencairkan plak sedia ada pada dinding saluran darah; dan
  • Memastikan darah mengalir lancar.
Walaupun NO dihasilkan secara semula jadi di dalam badan kita, namun penghasilannya akan menurun selari dengan peningkatan usia. NO juga sering dirosakkan oleh radikal bebas.

Mujurlah, NO boleh dihasilkan melalui L-Arginine, di mana kadang-kadang dipanggil sebagai ‘peluru ajaib’ bagi sistem kardiovaskular kerana kehebatannya yang luar biasa dalam merawat masalah kardiovaskular.

L-Arginine bergred farmaseutikal juga berfungsi secara sinergistik dengan Vitamin B Kompleks, Vitamin E dan Beta Karotena sebagai rawatan holistik dalam menggalakkan kesihatan kardiovaskular yang baik.

Penemuan TAEPenemuan revolusi baru, Tomato Aqueous Extract (TAE) adalah ekstrak semula jadi yang terbukti memainkan peranan utama dalam pencegahan dan mempunyai kesan pengagregatan anti-platelet.

97% daripada subjek yang menggunakannya telah melaporkan bahawa TAE adalah selamat untuk diguna tanpa kesan sampingan kerana ia diperbuat daripada tomato masak segar yang mengandungi kira-kira 3% sebatian tomato bioaktif yang paling bernilai.

Kepekatan sebatian bioaktif seperti Nucleosides, Polyphenole dan Flavonoides dalam TAE adalah sangat tinggi sehingga satu hidangan (kira-kira 150mg) telah terbukti secara saintifik mempunyai kira-kira jumlah yang sama seperti 3 mangkuk sup tomato tanpa kalori.

Pihak Berkuasa Keselamatan Makanan Eropah juga telah mengakui bahawa TAE membantu mengekalkan agregasi platelet biasa, yang menyumbang kepada pengaliran darah yang sihat.Selepas mengamalkan pengambilan Livextra Yang sel darah menjadi lebih sihat dan pengaliran darah menjadi lebih lancar. Biasanya pesakit jantung akan berasa lebih sihat selepas mengamalkan sekotak atau 2 kotak livextra bergantung kepada tahap penyakit yang dialami.


HUBUNGI NOORA 013-2191301 UNTUK MAKLUMAT LANJUT0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute