Friday, 11 August 2017

RICH BERRIES SEBAGAI ALTERNATIF MELAWAN KANSER.





The Story of Dr. David Servan-Schreiber:




At age 31, Dr. Servan-Schreiber was an ambitious physician and neuroscience researcher who reveled in discovery and glittering science projects. He was a founding member of the U.S. branch of Doctors Without Borders and a rising star in neuropsychiatry. When a volunteer for a brain scan experiment failed to show up, he slid into the scanner himself and discovered a tumor in his brain. Further tests revealed that he had brain cancer.

After conventional treatment, he asked his oncologist what he should change so that the cancer would not come back. His answer was perfectly stereotypical: "Go back to your usual way of life. It won't make much difference." So he continued living his life as he had before, eating a diet high in sugar and red meat, exercising little, and abandoning an earlier interest in meditation.


The cancer returned a few years later and he endured a second surgery, chemotherapy and radiotherapy. Dr. Servan-Schreiber then decided to use his medical and scientific training to explore and investigate how he could help his body to better prevent cancer. His discoveries led to the best selling book:Anticancer - A New Way of Life.

"Being a physician and scientist is no protection from getting cancer. But it allowed me to dig deeply into the medical and scientific literature in search of ways to live longer than the few years I was expected to survive."

"I spent months researching the healing powers of food before I fully grasped my own natural cancer-fighting potential. I met with a variety of researchers, scoured medical databases, and combed scientific publications. I traveled all over the world and consulted experts from nearly every continent."

"The first thing I learned is that we all carry cancer cells in us, even if only a few. But we also have natural defenses that usually prevent these cells from becoming an aggressive disease. These defenses include our immune system; the bodily functions that control inflammation; and foods that reduce the growth of blood vessels needed by tumors."


Itu dia perkongsian hebat dari seorang pakar kesihatan yang mengingatkan kita betapa pentingnya kita menukar gaya hidup kepada amalan pemakanan yang lebih sihat demi untuk mengelak dan melawan penyakit  kanser. 

Sejak kecil kita sering diingatkan oleh guru kita disekolah....."Makanlah lebih banyak sayuran dan buah-buahan" . Tapi mungkin kerana sukar untuk mendapatkan bekalan buahan dan juga sifat buah-buahan itu sendiri yang cepat rosak menyebabkan  kita malas untuk membelinya.

Sekarang di pasaran terdapat suatu produk yang sangat tinggi nilai anti oksida iaitu RICH BERRIES. Mudah dimakan dan senang untuk disimpan...tidak ada bahan pengawet atau bahan merbahaya.Berbentuk serbuk yang berupa pati buah berries dari perahan pertama.

RICH BERRIES merupakan produk asas pelengkap pemakanan ‘Super Food dan Super Fruits’ yang membantu memberikan kesihatan optimum yang diperlukan oleh tubuh. Ia diformulasikan dengan ekstrak gabungan buah Berri yang diperoleh dari seluruh dunia iaitu Wild Bilberry, Cranberry, Raspberry, Elderberry, Acai Berry, Maqui Berry, Strawberry, Blueberry, Wolfberry di mana setiap buah Berri ini mengandungi anthocyanin yang dapat membekalkan anti-oksida pada tubuh.

Manakala terdapat 3 bahan asas lain iaitu Pomegranate (Delima), Apple Stem Cell dan Astaxanthin yang diperolehi daripada hidupan marin seperti udang dan ikan Salmon. Sumber semulajadi ini sangat kaya dengan vitamin dan kandungan anti-oksida yang sangat tinggi yang mana diperlukan oleh sel dan tisu di dalam tubuh manusia.

Klik SINI untuk mengetahui lebih lanjut kandungan RICH BERRIES.

Inilah dia RICH BERRIES tu...sekiranya berminat untuk mencuba RICH BERRIES ni sila hubungi saya Noora 013-2191301.








 PERKONGSIAN TESTIMONI RICH BERRIES






















Hubungi  Noora untuk maklumat lanjut 013-2191 301. 








Monday, 19 June 2017

PELBAGAI TESTIMONI LD VENUS GOLD.


LD Venus Gold adalah herba terbaik yang mampu merawat pelbagai penyakit wanita.Ada banyak kes kronik berjaya dirawat. 

Ada rakan saya yang terpaksa dibuang rahim kerana mengalami pendarahan yang tidak henti-henti selama dua bulan. Puas beliau berubat sana sini tapi masih tetap tidak berhenti.  Setelah mengamalkan LD Venus pendarahan tersebut berhenti selepas 4 hari sahaja dan   rahim beliau yang membengkak mulai mengecut.

LD Venus Gold ni boleh diambil oleh pelbagai peringkat umur iaitu peringkat remaja, peringkat matang dan peringkat menopause, untuk merawat pelbagai masalah wanita yang melibatkan organ pembiakan iaitu rahim, ovary dan tiub fallopian.

Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang baru melahirkan anak dan sedang berpantang, berupaya mengecutkan dan meremajakan rahim serta mengembalikan kedudukan rahim wanita ketempat asal.

Pengambilan secara konsistant dapat mengelakkan dari masalah kanser rahim, pendarahan rahim, masalah keputihan, senggugut, prolapse rahim dan sebagainya.






 HUBUNGI NOORA 013-2191301 UNTUK MEMBELI PRODUK.
















PELBAGAI TESTIMONI PENGGUNA
















Wednesday, 31 May 2017

Dapatkan Produk Mesra Wuduk, Suci Dan Tiada Bahan Beracun - Nazaara Golden Serum Dan Herbal Honey Soap.

Dapatkan wajah glowing, flawless dan putih bercahaya di pagi Aidil Fitri.....
suami atau si dia pasti terpikat !! 

Kali ni saya nak perkenalkan satu set skincare NAZAARA GOLDEN SERUM dan  HERBAL HONEY SOAP. Produk ni dijual dengan harga yang amat berpatutan dan mendapat sambutan hebat di kalangan pelajar -pelajar IPT serta pelajar sekolah. Pek Jimat ni memang mampu dimiliki oleh semua golongan pengguna.



Haa jimat kan !!

Kedua-dua produk ini suci dan bersih dari sebarang bahan-bahan beracun dan telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan. Bahan-bahan yang digunakan adalah bersifat natural dan tinggi antioksida seperti minyak argan,ekstrak apple stem cell,serbuk mutiara asli, aloe vera, madu kelulut dan habatus sauda dan vitamin c.

Kesan penyembuhan pada kulit wajah dan anggota badan dapat dilihat dalam masa beberapa hari sahaja. Selepas seminggu penggunaan, kulit kita akan menjadi putih bercahaya secara semula jadi kerana madu kelulut itu sendiri bersifat SPF
semula jadi atau penabir suria.

Sesiapa yang mempunyai masalah sunburn atau jerawat batu. Dah guna macam-macam produk tetapi tak berhasil boleh lah menggunakan set skin care ni. Warna kulit akan kembali cerah seperti asal.

Anda pasti sangat berpuas hati kerana kulit terasa sangat lembut dan halus seperti kulit bayi.Jerawat akan kecut selepas digunakan selama 3 hari dan parut akan hilang dengan cepat. 

Kedut bawah mata dan kesan lingkaran hitam bawah mata juga hilang selepas digunakan secara kerap.

Hubungi NOORA 013-2191301 untuk maklumat produk.


Mari kita lihat fungsi luar biasa produk ini...

NAZAARA GOLDEN SERUM 

#memutihkan dan melembabkan kulit secara semula jadi
#kulit menjadi glowing dan flawless secara semula jadi
#menghilangkan parut jerawat dan jeragat dengan cepat
#menegang dan mencerahkan kulit di bawah mata
#merawat kulit kusam dan tak bermaya
#mengecilkan pori-pori kulit wajah dan badan
#merawat dan mengecutkan jerawat
#menghilangkan bintik-bintik hitam
#menghilangkan kedut dan melambatkan proses penuaan
#merawat resdung dan gatal
#merawat bisol dan ketuat dengan cepat
#merawat ekzema dan fungi kulit wajah dan seluruh badan
#merawat rekahan pada tumit kaki
#menegangkan payudara dan punggung

Cara Guna : Kulit Normal 2 kali sehari, Kulit Bermasalah 3 kali sehari. Picit Golden Serum dan sapukan ke bahagian wajah atau kulit yang bermasalah. Urut secara bulatan supaya penyerapan sekata dan lebih berkesan. 


HERBAL HONEY SOAP (3 DALAM 1)

Herbal Honey Soap di buat dari bahan-bahan semula jadi iaitu madu kelulut, aloe vera dan habatus sauda'. Sabun ini membuatkan kulit terasa sungguh halus, gebu,  anjal dan semakin putih. 

Kandungan madu dan aloe vera melembut dan melembabkan kulit secara semulajadi. Best kan produk ni...kita pun tak risau kerana sabun ni tiada bahan beracun seperti mercury hidrokinon dan sebagainya...

#melicin melembut dan melembabkan kulit
#mencerah dan memutihkan kulit secara semulajadi
#memudarkan parut
#mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat serta jeragat
#mengurangkan minyak berlebihan
#mengurangkan kegatalan pada kulit wajah dan badan
#boleh dipakai di wajah dan seluruh anggota badan 
#sangat baik untuk merawat ekzema dan alahan kulit
#merawat dan menghilangkan parut campak







TESTIMONI PENGGUNA SET SKINCARE NAZAARA




















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute