Saturday, 10 September 2016

Penemuan Terkini : RICH BERRIES Melawan Kanser, Ketumbuhan Dan Penyakit Kronik.

Assalaamualaikum dan Salam Sejahtera....

Cantikkan imej di bawah ni. Inilah dia penemuan terbaru kita RICH BERRIES keluaran syarikat tempatan Reveal Global Sdn Bhd. Rich Berries ni ada fungsi Anti-Kanser!!
Apa dia Rich Berries ni? Apa yang menyebabkan ianya patut dimiliki berbanding makanan kesihatan lain yang ada di pasaran? Jom kita kaji dulu antara 'super fruits' dan 'super foods' yang terkandung didalam Rich Berries sehingga Rich Berries berupaya melawan kanser, ketumbuhan dan pelbagai penyakit kronik.

Sesiapa yang berminat untuk membeli RICH BERRIES bolehlah hubungi saya Noora no hp 013-2191 301(whatsapp/call/sms).


RICH BERRIES
Adalah supplemen berasaskan Antosianin gabungan sembilan (9) jenis berri dengan kadar Anti Oksida yang sangat tinggi dan berupaya melawan kanser, ketumbuhan dan pelbagai penyakit kronik. Ia juga mengandungi delima dan apple stem cell untuk otak, mata dan pembentukan sel baru yang sihat. Astaxanthin yang berasaskan hidupan marin pula mempunyai khasiat 1000x ganda Vitamin C dan E serta membantu mencantikkan kulit, anti-penuaan, peningkatan antibodi dan kesihatan optima.
RICH BERRIES
Merupakan produk asas pelengkap pemakanan ‘Super Food dan Super Fruits’ yang membantu memberikan kesihatan optimum yang diperlukan oleh tubuh. Ia diformulasikan dengan ekstrak gabungan buah Berri yang diperoleh dari seluruh dunia iaitu Wild Bilberry, Cranberry, Raspberry, Elderberry, Acai Berry, Maqui Berry, Strawberry, Blueberry, Wolfberry di mana setiap buah Berri ini mengandungi anthocyanin yang dapat membekalkan anti-oksida pada tubuh.
Manakala terdapat 3 bahan asas lain iaitu Pomegranate (Delima), Apple Stem Cell dan Astaxanthin yang diperolehi daripada hidupan marin seperti udang dan ikan Salmon. Sumber semulajadi ini sangat kaya dengan vitamin dan kandungan anti-oksida yang sangat tinggi yang mana diperlukan oleh sel dan tisu di dalam tubuh manusia.
RICH BERRIES
Adalah sesuai bagi segenap peringkat umur bagi MENGEKAL, MEMPERBAHARUI dan MERAWAT SEL-SEL yang telah ROSAK dan juga berfungsi sebagai anti-oksida, anti-penuaan dan anti-kanser kepada tubuh manusia.
Kandungan Semulajadi RICH BERRIES
Annthocyanin

  • Anthocyanin adalah pigmen alami yang terdapat pada tanaman yang memberikan warna biru dan merah, misalnya pada buah berry.
  • Ia berfungsi sebagai antioksidan semulajadi yang mana terdapat lebih daripada 300 struktur anthocyanin yang semakin banyak menunjukkan bahawa berry yang kaya dengan anthocyanin memiliki banyak potensi manfaat kesihatan dan kesan-kesan perlindungan. Hari ini, kajian dalam pigmen anthocyanin telah diperhebatkan kerana manfaat kesihatannya sebagai antioksidan permakanan.
Sesiapa yang berminat untuk membeli RICH BERRIES bolehlah hubungi saya Noora no hp 013-2191 301(whatsapp/call/sms).

Dapatkan tawaran harga promosi : Beli 3 kotak dapat 1 percuma. Hubungi  saya untuk maklumat harga promosi.

Sila Lihat Testimoni.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute